Bundás zöldségek

Vegetáriánus receptminta: bundás zöldségek

Egyszerű, tíz perc alatt elkészíthető és gyorsan kisüthető fogás,
amely visszahozza a klasszikusan panírozott zöldségek hangulatát.Teljes kiőrlésű lisztet, tojást és sovány tejet csipetnyi tengeri sóval keverjünk ki sűrűbb palacsintatésztának, ebben forgassuk meg a zöldségeket (cukkinit, padlizsánt, kaliforniai paprikát vagy félig előfőzött brokkolit, karfiolt, krumplit például). Hagyjuk ezeket kicsit lecsepegni, majd sütőpapírral leterített tepsiben tegyük a sütőbe 180 fokra sülni. Addig sütjük, amíg a bunda a zöldségeken kicsit meg nem pirul. A bundát kedvünk szerint ízesíthetjük is fűszerekkel: szerecsendióval, petrezselyemmel, egyéb

További blogbejegyzések

Előző bejegyzés:

Következő bejegyzés: