TREND – Egészséges életmód alappillérei.

TREND – Egészséges életmód alappillérei.

Sokan álmodunk a tökéletes alakról. Az ideális testalkat képe koronként változik, miközben a szépség megítélése szubjektív nézőpont kérdése is. És ez így van jól. A jelentős súlyfelesleg ugyanakkor komoly egészségügyi problémákat is előidézhet. Például a túl sok telített zsírt és koleszterint tartalmazó étrend kedvezőtlen vérzsír összetételhez, ezáltal érelmeszesedéshez vezethet.

Miközben szeretnénk fittebbek, karcsúbbak, egészségesebbek lenni, elárasztanak minket az információk, tanácsok, nehéz eldönteni pontosan melyik utat válaszzuk. Az egészséges életmód allappilléreit viszont mindig érdemes szem előtt tartani. A rendszeres mozgás, a változatos és mérsékelt mennyiségű étkezés, a pihentető alvás, a stresszkezelés, olyan kiindulópontok, amelyek megléte elegendhetetlen, ahhoz, hogy energikusan tudjuk megélni mindennapjainkat.

Közvélemény-kutatás eredményeit  és a cikkre érkező több száz hozzá szólást megtalálod a Vélemények oldalon.

A FYTTIN termékeket azzal a céllal hozták létre, hogy hozzájáruljanak egészséges életmódunkhoz. A FYTYIN étrendkiegészítő ital értékes hatóanyagokat tartalmaz, segíti a jóllakottság érzés elérését, szív és májvédő hatása van. Ha fogyasztását egészséges étrenddel és mozgással kombináljuk sikeresebb lehet fogyókúrás diétánk. Lehet elégedettek vagyunk testsúlyunkkal, de szeretnénk vitálisabbak lenni, elősegíteni az egészséges emésztést, ebben az esetben is bátran fogyaszthatjuk a FYTTIN italt.

A FYTTIN édesítőszer használata mellett továbbra is élvezhetjük az édes ízeket, viszont nem kell tartanunk a cukor káros hatásaitól.

Illetve, ha szeretnél biztosra menni a fogyókúrád során, akkor érdemes elolvasnod az Életmód blogban a DASH diéta ajánlónkat is!

További blogbejegyzések

Előző bejegyzés:

Következő bejegyzés: