Menu
No products in the cart.

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Laktózérzékenyek is fogyaszthatják a FYTTIN italt?

Igen. A laktózérzékenyek számára minden káros mellékhatás nélkül bevihető maximális dózis kb. 10-15 g laktóz/nap (Corgneau et al., 2016; Macfarlane et al., 2008; Venema, 2012). Ezen mennyiség alatt a baktériumok a laktózt megfelelő módon tudják lebontani, olyan anyagok és olyan mennyiségben keletkeznek, amelyet a szervezetünk fel tud használni. A FYTTIN javasolt napi adagja (3 x 10 ml) mindössze 1.5 g laktózt tartalmaz.

Inzulinrezisztensek, cukorbetegek fogyaszthatják a FYTTIN italt annak ellenére, hogy laktózt tartalmaz?

Igen. Ahogy fentebb is írtuk, rendkívül kevés, mindössze 1.5 g laktóz található egy teljes napi adagban. Szintén napi adagra vetítve a FYTTIN mindössze 26 kCal kalóriát tartalmaz – többek között azért, mert a laktóznak alacsonyabb a glikémiás indexe, mint a glükózé vagy a nádcukoré (Bowen et al., 2006).

Mikortól számít valaki túlsúlyosnak, illetve elhízottnak?

A WHO ajánlása alapján a BMI érték 25.0-29.9-ig túlsúlyt, 30 fölött pedig elhízást mutat. Saját BMI értékedet így számolhatod ki:

BMI = (testsúly) / (magasság a négyzeten)

Vagyis például egy 70 kg testsúlyú és 1.75 m magas ember esetében:

BMI = 70 kg / (1.75 x 1.75) m2 = 70 / 3.06 = 22.9

Hogyan kell haszálni a FYTTIN italt?

Felnőttek számára a napi javasolt adag: 3 alkalommal 10 ml FYTTIN ital elfogyasztása. Reggel éhgyomorra, délben és este étkezés után egy-másfél órával vegyük be. Mielőtt lenyeljük, rövid ideig tartsuk a szánkban.

Mi történik, ha véletlenül kimarad egy adag FYTTIN ital?

A FYTTIN ital napi javasolt adagja 3 x 10 ml. Ha véletlenül egy-két adag kimaradt, folytasd a kúrát ott, ahol abbahagytad. A FYTTIN néhány hét alatt fejti ki a hatását, tehát pótolni (pláne a napi adagon felül) nem kell.

Hogyan használjuk a FYTTIN Shake-et?

A csökkentett energiatartalmú étrend napi két étkezésének FYTTIN Shake-kel való helyettesítése hozzájárul a testtömeg csökkentéséhez. A csökkentett energiatartalmú étrend napi egy étkezésének FYTTIN Shake-kel való helyettesítése hozzájárul az elért testtömeg megtartásához a testtömeg-csökkentést követően.

Mi történik, ha iszom a FYTTIN italt és a Shake-et, de nem tartom be a diétát és/vagy nem mozgok?

Semmi különös. Várható súlyvesztés, de valószínűleg a kívántnál lassabb tempóban, esetleg nem a „kiszemelt” területeken. Mint minden program, a FYTTIN is úgy fejti ki igazán a hatását, ha az ital fogyasztása mellett odafigyelünk az étkezésre és a testmozgásra is. A FYTTIN esetében szigorú diéta és edzésterv nincs, de okos táplálkozást és minimális, napi, egészséges mozgást javaslunk. Mert bár csodák nincsenek, de gyorsabb, kevesebb fáradsággal járó fogyás van!

Iratkozz fel hírlevelünkre!Ne maradj le a legújabb akciókról, friss fogyókúrás tippekről és receptekről!
Scroll to Top