Gyakran ismételt kérdések

Miért jó a Fyttin?

  • Hatékony a testsúly- és étvágy csökkentésében
  • Helyreállítja az emésztőrendszer egészségét
  • Eredményesebbé teheti a diétát
  • Felgyorsítja a zsírok anyagcseréjét
  • Kényezteti a bélidegrendszert
  • Általános egészségvédő és közérzetjavitó hatású

Mikortól számít valaki túlsúlyosnak, illetve elhízottnak?

WHO ajánlása alapján a BMI érték 25.0-29.9-ig túlsúlyt, 30 fölött pedig elhízást mutat. Saját BMI értékedet így számolhatod ki:

BMI = (testsúly) / (magasság a négyzeten)

Vagyis például egy 70 kg testsúlyú és 1.75 m magas ember esetében:

BMI = 70 kg / (1.75 x 1.75) m2 = 70 / 3.06 = 22.9


Mennyit tudok fogyni a Fyttinnel?

Súlyfelesleg függvénye, de ha a kiválasztott diétát szigorúan betartja, egy év alatt a Fyttin segítségével akár 15-20 kg-ot is fogyhat.


Hogyan kell haszálni a FYTTIN italt?

Felnőttek számára a napi javasolt adag: 3 alkalommal 15 ml (egy evőkanál) FYTTIN ital elfogyasztása. Reggel éhgyomorra, délben és este étkezés után egy-másfél órával vegyük be. Mielőtt lenyeljük, rövid ideig tartsuk a szánkban.


Mi történik, ha véletlenül kimarad egy adag FYTTIN ital?

A FYTTIN étrendkiegészítő ital napi javasolt adagja 3 x 10 ml. Ha véletlenül egy-két adag kimaradt, folytasd a kúrát ott, ahol abbahagytad. A FYTTIN néhány hét alatt fejti ki a hatását, tehát pótolni (pláne a napi adagon felül) nem kell.


Inzulinrezisztensek, cukorbetegek fogyaszthatják a FYTTIN italt annak ellenére, hogy laktózt tartalmaz?

Igen. Ahogy fentebb is írtuk, rendkívül kevés, mindössze 1.5 g laktóz található egy teljes napi adagban. Szintén napi adagra vetítve a FYTTIN mindössze 26 kCal kalóriát tartalmaz – többek között azért, mert a laktóznak alacsonyabb a glikémiás indexe, mint a glükózé vagy a nádcukoré (Bowen et al., 2006).


A laktózérzékenyek is fogyaszthatják FYTTIN italt?

Igen. A laktózérzékenyek számára minden káros mellékhatás nélkül bevihető maximális dózis kb. 10-15 g laktóz/nap (Corgneau et al., 2016; Macfarlane et al., 2008; Venema, 2012). Ezen mennyiség alatt a baktériumok a laktózt megfelelő módon tudják lebontani, olyan anyagok és olyan mennyiségben keletkeznek, amelyet a szervezetünk fel tud használni. A FYTTIN javasolt napi adagja (3 x 10 ml) mindössze 1.5 g laktózt tartalmaz.


Mi történik, ha iszom a FYTTIN italt és a Shake-et, de nem tartom be a diétát és/vagy nem mozgok?

Semmi különös. Várható súlyvesztés, de valószínűleg a kívántnál lassabb tempóban, esetleg nem a „kiszemelt” területeken. Mint minden program, a FYTTIN is úgy fejti ki igazán a hatását, ha az ital fogyasztása mellett odafigyelünk az étkezésre és a testmozgásra is. A FYTTIN esetében szigorú diéta és edzésterv nincs, de okos táplálkozást és minimális, napi, egészséges mozgást javaslunk. Mert bár csodák nincsenek, de gyorsabb, kevesebb fáradsággal járó fogyás van!


Hogyan használjuk a FYTTIN Shake-et?

A csökkentett energiatartalmú étrend napi két étkezésének FYTTIN Shake-kel való helyettesítése hozzájárul a testtömeg csökkentéséhez. A csökkentett energiatartalmú étrend napi egy étkezésének FYTTIN Shake-kel való helyettesítése hozzájárul az elért testtömeg megtartásához a testtömeg-csökkentést követően.